marți, 19 martie, 2024

Cererile pentru biletele de odihnă Pensionarii din judet pot accesa biletele de tratament

Distribuie:

Publicat:

Toti pensionarii din judet care vor sa mearga in statiune, trebuie sa stie ca pot depune cererile pentru biletele de tratament la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Vaslui, incepand cu 1 februarie.

Pentru un sejur care include 16 zile de tratament, trei mese zilnice si diferite proceduri, solicitantii vor trebui sa aduca o cerere tip, o adeverinta de la medicul de familie, o copie a actului de identitate, cuponul de pensie.

Cele mai cautate statiuni de catre batrani au fost Nicolina, Covasna, Vatra Dornei, Mangalia, Techirghiol, Govora, Sovata, Amara, Slănic Prahova.

“Chiar daca repartitia biletelor de tratament se va face dupa data de 1 februarie, de la inceputul anului au fost deja depuse 70 de cereri. Anul trecut au fost depuse 6.820 de cereri si au fost puse la dispozitie 5.352 de bilete in toate statiunile din tara, dintre care au fost valorificate doar 4.601. 751 de bilete au ramas nevalorificate deoarece batranii au preferat sa nu plece in lunile reci”, a declarat  directorul CJP Vaslui.

Odata cu ridicarea biletului se achita si contravaloarea lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img