marți, 19 martie, 2024

Certificat de inmatriculare fals depistat la Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au intocmit lucrare penala pe numele unui cetatean din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un certificat de inmatriculare fals, pentru microbuzul pe care il conducea.

In data de 27 septembrie, in jurul orei 20.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul din R. Moldova Victor G., in varsta de 29 ani, care conducea un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

“La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inmatriculare prezentat la control pentru autovehiculul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare. La cercetari, s-a constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals total.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, Victor G. a declarat ca are doar calitatea de sofer al microbuzului si ca nu are cunostinta ca certificatul prezentat la control este fals sau falsificat.

Pe numele barbatului, politistii de frontiera au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img