marți, 16 aprilie, 2024

CETĂȚEAN DE ONOARE AL BARLADULUI ACUZAT DE PEDOFILIE !

Distribuie:

Publicat:

Cristian Pomohaci, unul dintre cei mai controversați preoți din România și cetățeanul de onoare al orașului Bârlad, numit în mandatul primarului Constatin Constantinescu, este în centrul unui scandal imens. Pe internet a apărut o înregistrare audio, în care preotul îi face avansuri sexuale unui minor în vârstă de 17 ani.

Preotul Cristian Pomohaci, a primit titlul de „cetățean de onoare” al orașului Bârlad în anul 2012, la propunerea primarului de la acea vreme, ing. Constantin Constantinescu. Motivarea edilului pentru această titulatură a fost că „a cântat gratis” la festivalurile Verii și Toamnei. Același monah care a fost acuzat că practica ritualuri de exorcizare, nefiind permise de BOR. Niciodată însă, împotriva lui nu s-a luat nici o măsură și nici nu s-a aplicat vreo sancțiune.

„CE FAIN EȘTI, COPILE, MOR! DUMNEZEULE, CE FAIN EȘTI!”

Scandalul care a izbucnit vineri, 23 iunie a.c., după ce ediția online a unui ziar local din Cluj a publicat o înregistrare potrivit căreia ar conține un dialog între Cristian Pomohaci și Flaviu (un tânăr de 17 ani) în care se aud explicit avansurile sexuale. În înregistrare se aude clar cum interlocutorul îi spune lui Cristian Pomohaci că nu a împlinit 18 ani, însă preotul nu pare a fi deranjat și continuă avansurile, conform fragmentului următor:

„Pomohaci: Nu, că eu trebuie să zic, nu tu trebuie să zici! Că te iubesc!

Victima abuzului: E bine dacă mă iubiți!

Pomohaci: Fugi! Fugi! Când mi-o arăți? Amu e spălată, nu mi-o arăți!?

Victima abuzului: Păi, eu știu…

Pomohaci: Când?

Victima abuzului: Depinde, ce vreți să vă arăt?

Pomohaci: Ce să îmi arăți? Păi, ciocanul…

Victima abuzului: Ciocanul? Eu știu când să vi-l arăt? Vi-l arăt într-o zi!

Pomohaci: Când?

Victima abuzului: Într-o zi. Când?

Pomohaci: Când? Uite-te ce speriat e… Gândești că e o căprioară… Vai… Așa ești, da!

Victima abuzului: Dar nu-s speriat, nu îs…

Pomohaci: Nici nu vreau să fii!

Victima abuzului: Nu îs comod cu treburile astea!

Pomohaci: Încă o dată! Nu o să fii niciodată fără să fii remunerat pentru ceva. Depinde de ceea ce știi să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relație de prietenie, atunci eu știu ce am de făcut, deci nu o să trebuiască să îmi ceri tu sau să trebuiască să mă cauți tu, că știu eu ce am de făcut pentru tine!” Pe rețelele de socializare comentariile sunt foarte acide când vine vorba de acest subiect, mai ales după ce Biserica Ortodoxă Română a inițiat și susținut o petiție prin care s-a cerut modificarea constituției prin precizarea că: „familia tradițională trebuie să fie compusă dintre un bărbat și o femeie.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img