marți, 16 aprilie, 2024

CETATEAN DE ONOARE AL BARLADULUI CU AVERE DE PESTE 1,2 MILIOANE EURO

Distribuie:

Publicat:

Atunci cand fostul edil al orasului Barlad, Constantin Constantinescu, i-a decernat titlul de „ cetatean de onoare” a orasului preotului, Cristian Pomohaci nimeni nu intuia da acesta avea calitati de afacerist.

 Inca din 2008 acesta si-a achizitionat 8 apartamente de lux, valoarea acestora fiind estimata, la vremea respectiva, la suma de 1,2 milioane de euro.               

Preotul este un abonat al primariilor, care-l solicita de cate ori  este vorba despre un concert organizat de acestea. Conform ziarmm.ro, Pomohaci a incasat numai de la Primaria Baia Mare, intre anii 2012 si 2015, suma de 50.736 de lei, adica peste 11.000 de euro, pentru participarea la vreo 6 evenimente.  Si in ceea ce priveste masinile pe care le conduce, acesta  a fost criticat. In urma cu mai multi ani, el si-a cumparat un Duster care are numarul BN -11 -SUS, numai ca pe placuta acesta este asezat in asa fel incat scrie BN IISUS. Mai mult, in urma cu mai bine de un an a fost vazult la evenimente cu un Audi cu numarul „DUH”, potrivit Stirile Kanal D. Cetateanul de onoare al Barladului ,Cristian Pomohaci ,este implicat intr-un scandal monstruos dupa ce in media a aparut o inregistrare audio care ar surprinde o conversatie realizata de un adolescent in varsta de 17 ani, caruia preotul si cantaretul de muzica populara  i-ar fi facut propuneri indecente.        

Sustinatorii lui Cristian Pomohaci, acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor, au deschis un cont pentru donatii, astfel incat acesta sa poata beneficia de asistenta celor mai buni avocati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img