vineri, 29 martie, 2024

Cetatean moldovean cautat de autoritatile germane, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un barbat cu dubla cetatenie, romana si Republica Moldova, urmarit international, pe numele caruia era emis un mandat de arestare pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri pe teritoriul Germaniei.

Duminica, 17 ianuarie., in jurul orei 19.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare in tara, Grigore K., in varsta de 38 de ani, barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova,conducand un autoturism inmatriculat in R. Moldova.

“La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat european de arestare emis de autoritatile germane, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri pe teritoriul Germaniei.Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun. “a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img