marți, 16 aprilie, 2024

Cetatean moldovean cu 16 identitati false prins la Albita

Distribuie:

Publicat:

Un cetatean de 45 de ani din Republica Moldova  urmarit international de autoritatile din Germania care folosea 16 identitati false pentru a se legitima a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pe sensul de intrare in tara.

Inspectoratul Judetean al Politiei arata intr-un comunicat de presa ca “Barbatul de 45 de ani din Republica Moldova, a fost depistat la PTF Albita, cu ocazia efectuarii controlului de frontiera, pe sensul de intrare in Romania. Acesta folosea 16 alias-uri pentru a se identifica si era urmarit la nivelul international, fiind cercetat pentru furt din locuinta.

In urma furnizarii informatiilor suplimentare, prin intermediul Biroului Sirene al Politiei Romane si a compararii materialului de identificare pus la dispozitie de catre Biroul Sirene Germania, politistii IPJ Vaslui au identificat persoana in cauza ca fiind cea cautata de autoritatile germane”.

Cetateanul moldovean a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si ulterior Curtii de Apel Iasi, pentru ca mai apoi sa fie predate autoritatilor germane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img