News Flash:

Cetatean strain depistat cu sedere ilegala in Vaslui

10 Septembrie 2015
2085 Vizualizari | 1 Comentarii
Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari Vaslui, au desfasurat, in data de 07 septembrie, o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a  cetatenilor straini, pe raza de competenta.

Cu  aceasta  ocazie, a  fost  depistat  cu sedere  ilegala  un barbat, in  varsta de 30 ani, din Turcia, membru de familie al unui cetatean roman, care, la expirarea dreptului de sedere, nu a intreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia si nici nu a parasit teritoriul Romaniei.

Avand in vedere cele constatate, politistii au indrumat persoana sa se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrari Vaslui, cu documentele necesare reglementarii dreptului de sedere in scop de reintregire a familiei. Totodata, acesta a  fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1200 lei, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul juridic al strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare.

Biroul pentru Imigrari Vaslui continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor prin organizarea de actiuni cu forte proprii sau in cooperare cu toate institutiile cu atributii in mentinerea unui climat de ordine si liniste publica in randul comunitatii noastre, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.

Contam pe respectul dumneavoastra fata de legislatia in domeniul migratiei si va invitam sa ne contactati pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale in domeniu, comunicand la telefoanele 0235303450 sau 0235303454 sau vizatand site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

maria  | #3570
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:gratielacatanoiu@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1007 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018254 (s)