vineri, 19 aprilie, 2024

CFR: 46 de trenuri sunt anulate

Distribuie:

Publicat:

CFR Calatori a anuntat vineri ca 46 de trenuri anulate, dar ca traficul feroviar reintra treptat in graficele normale, circulatia desfasurandu-se inca in conditii de iarna, potrivit datelor publicate de companie.

Pe magistrala Bucuresti – Constanta circula toate trenurile si sunt remorcate cu locomotive electrice, mentinandu-se unele anulari de trenuri Regio pe cateva rute secundare, precizeaza CFR Calatori.

Compania a luat decizia de a anula sub 5% din cele 1.300 de trenuri ale CFR Calatori care circula zilnic in Romania pentru reintrarea garniturilor in graficul de serviciu si pentru deszapezire, acolo unde mai este necesar.

Pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate si vor sa renunte la calatorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor sau a calatoriilor achizitionate si neutilizate (fie pentru intreaga ruta, fie pentru distanta neefectuata din ruta respectiva), conform regulamentului de transport pe calea ferata in vigoare.

CFR SA avertizeaza ca un numar redus de trenuri inregistreaza intarzieri la sosire sau la plecare, acestea fiind determinate de adaptarea circulatiei la conditiile meteo nefavorabile, de necesitatea atasarii locomotivelor Diesel pe anumite intervale de statii din jumatatea de sud a tarii, de interventia pentru verificarea componentelor infrastructurii sau de prelungirea operatiunilor de verificare si de pregatire a materialului rulant pentru reinscrierea in cursa.

(Lista trenurilor anulate in prezent pentru data de 13 ianuarie 2017 poate fi consultata aici.)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img