News Flash:

CFR a intrat in GREVA

22 Septembrie 2015
1134 Vizualizari | 1 Comentarii
Sindicalistii din domeniul feroviar se vor afla in perioada 22-24 septembrie, respectiv marti, miercuri si joi, in greva de tip japonez, o decizie referitoare la declansarea unei greve generale pe 1 octombrie a.c. urmand sa fie luata in cursul zilei de miercuri, a declarat luni, Iulian Mantescu, presedintele Federatiei Mecanicilor de Locomotiva (FML).

'Marti, miercuri si joi, membrii nostri de sindicat se vor afla in greva generala de tip japonez, purtand o banderola alba la mana in semn de protest fata de nesolutionarea revendicarilor pe care le au. O decizie referitoare la declansarea grevei generale pe 1 octombrie o vom lua in cursul zilei de miercuri, dupa intalnirea pe care i-am solicitat-o ministrului Transporturilor, Iulian Matache. Oamenii sunt foarte nemultumiti de conditiile munca si de aceea autoritatile trebuie sa identifice rapid solutii pentru solutionarea problemelor sindicale', a spus Iulian Mantescu, dupa intalnirea pe care a avut-o, luni, cu reprezentantii ministerului.

Feroviarii doresc semnarea Contractului Colectiv de Munca (CCM) pana cel tarziu pe 30 septembrie 2015, dar si o crestere salariala de cel putin 10%.

Sindicalistii solicita, totodata, acordarea de tichete de masa pentru toate zilele lucratoare, acordarea de vouchere de vacanta incepand cu 1 ianuarie 2016 si o politica de personal care sa asigure functionarea in bune conditii a acestui domeniu 'legat direct si explicit de siguranta nationala'.

sindicalistii domeniul feroviar 22-24 septembrie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Adi  | #3533
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 24 queries | Mysql time :0.029407 (s)