vineri, 29 martie, 2024

CFR Cluj invinge Dinamo la penaltiuri si castiga Cupa Romaniei

Distribuie:

Publicat:

CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei dupa ce a invins Dinamo la loviturile de departajare, scor 7-6 (2-2 in timpul regulamentar).

Gruparea pregatita de Antonio Conceicao s-a impus dramatic, dupa ce mijlocasul Dorin Rotariu a ratat ultima lovitura de pedeapsa a dinamovistilor, iar Juan Carlos a marcat la ultima executie.

Baietii lui Mircea Rednic au inceput in forta si au reusit sa deschida scorul inca din minutul 23, dupa un penalti acordat ca urmare a unui fault comis de Andrei Muresan asupra lui Gnohere.

Varful lui Dinamo a fost si cel care a pus mingea la punctul cu var, de unde a marcat pentru 1-0.

CFR a incercat sa dea o replica dupa primirea golului, dar Dinamo a mai punctat o data, in minutul 35, prin Bicfalvi, cu o lovitura de cap.

Ardelenii au revenit insa mult mai montati de la vestiare, iar la trei minute dupa pauza Juan Carlos a punctat superb, cu un sut la care Cerniauskas nu a avut reactie.

Minutul 62 a adus o alta mare sansa pentru CFR Cluj, insa sutul lui Camora din lovitura libera a izbit transversala.

Ardelenii s-au aruncat in atac pe final, iar Cristian Lopez a reusit sa duca meciul in prelungiri cu un gol superb, marcat cu capul, in minutul 89.

Dinamo a fost mai periculoasa in prelungiri, avand si o bara prin Vali Lazar, insa finala s-a decis in cele din urma la loviturile de departajare.

Aici, singurul jucator din cei zece executanti ce au ratat a fost Dorin Rotariu, al carui sut a fost aparat de Traian Marc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img