marți, 19 martie, 2024

Cheloo, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Distribuie:

Publicat:

Catalin Stefan Ion, solistul trupei Parazitii, a fost condamnat, astazi la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru detinere si trafic de droguri in vederea consumului propriu.

Potrivit sentintei, magistratii Tribunalului Prahova l-au condamnat pe Cheloo la doi ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere si 180 de zile amenda penala.

Termenul de incercare a fost stabilit la patru ani, iar cuantumul amenzii cerute de procurorii DIICOT in sala de judecata a fost de 4.500 de lei. Decizia nu este definitiva, iar cantaretul poate depune contestatie.

Procurorii au propus, potrivit acordului semnat de Catalin Stefan Ion, o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare.

„Mi-am recunoscut greselile! Imaginea mea este atat de deteriorata, de-o viata, incat acest dosar nu are cum sa-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decat in gluma. Decizia judecatorilor este cea care trebuie acceptata, nu mai conteaza daca eu sunt de acord sau nu cu ce s-a intamplat. Nu am o problema, sunt foarte relaxat, viata merge inainte. Astept si eu decizia judecatorilor cu aceeasi nerabdare ca si voi”, a spus Cheloo astazi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img