sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Chiajna – FCSB 1-2 – Cei mai tineri fotbalisti ai lui Dica au intors tabela la Chiajna in 10 minute!

Distribuie:

Publicat:

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 in deplasarea de la Chiajna, impotriva Concordiei, gratie golurilor lui Daniel Benzar (19 ani) si Dennis Man (18), in etapa a patra a Ligii 1. Ros-albastrii au egalat la puncte ocupantele primelor doua pozitii, FC Botosani si CFR Cluj.
Partida a inceput cu emotii pentru gazde, din cauza problemelor cu instalatia de nocturna, care a cedat cu aproximativ 10 minute inainte de startul meciului. Organizatorii au remediat insa problema, iar meciul a inceput cu o intarziere de cateva minute.
Cele doua formatii nu au amenintat portile adverse in startul meciului, iar prima ocazie notabila a venit abia dupa o jumatate de ora de joc, cand Pleasca a trimis o minge periculoasa in careu, respinsa in corner de Balgradean.
Gnohere a bifat si el o sansa importanta cu cinci minute inainte de pauza, cand sutul sau puternic din afara careului a fost respins cu dificultate de Balgradean.

Dica a efectuat o dubla schimbare la pauza, cand a renuntat la Grecu si Junior Morais si i-a trimis in teren pe Man si Ovidiu Popescu.
Repriza a doua a inceput insa cum nu se poate mai rau pentru ros-albastri, care s-au vazut condusi in minutul 55. Cristescu a deschis scorul pentru ilfoveni, la primul sut pe spatiul portii al Concordiei, in urma unei faze la care a fost scapat din marcaj de De Amorim.
Nicolae Dica a mutat inca o data si l-a introdus pe teren pe Denis Alibec, in locul lui De Amorim.
FCSB a restabilit egalitatea cu aproximativ un sfert de ora inainte de final, cand Daniel Benzar a marcat cu un sut imparabil la vinclu, din interiorul careului, dupa o pasa a lui Ovidiu Popescu.
Dennis Man a adus victoria FCSB-ului cu un gol marcat in mniutul 86, cand a reluat in plasa o minge scapata printre degete de Balgradean si a bifat a doua reusita decisiva in doar patru etape, dupa golul victoriei inscris in prima etapa, impotriva celor de la FC Voluntari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img