joi, 28 martie, 2024

Christopher, fiul lui Arnold Schwarzenegger, a ajuns obez! Cum arata acum tanarul de 20 de ani

Distribuie:

Publicat:

Arnold Schwarzenegger  este unul dintre cei mai renumiti actori de la Hollywood si inca se mentine in centrul atentiei in cetatea filmului. Ajuns la varsta de 71 de ani, starul arata excelent si inca face sport. Arnold are cinci copii, patru dintre ei cu 4 cu cea care ii este sotie de peste 30 de ani, iar al cincilea copil a venit pe lume in urma unei aventuri cu menajera. Patrick, Joseph, Katherine si Christina sunt mai mereu in centrul atentiei, dar Christopher Schwarzenegger este o prezenta „scumpa la vedere”, iar in ultima vreme s-a ingrasat enorm.

Fratele mai mic al modelului Patrick Schwarzenegger a fost surprins pe o strada din Los Angeles, miercuri (15 august), intr-o parcare. Baiatul lui Arnold Schwarzenegger s-a ingrasat foarte tare in ultima perioada si nu prea apare in presa. Cristopher Schwarzenegger nu mosteneste corpul zvelt si musculos al tatalui sau si are, de ceva vreme, probleme serioase cu greutatea.

La cei 20 ani ai sai, Christopher se lupta cu kilogramele in plus, care par sa-i dea din ce in ce mai multe batai de cap. Poate din aceasta cauza, fiul lui Arnold se fereste sa iasa in public si nu merge la evenimente mondene, precum fratii si parintii lui. Cu toate acestea, el mai apare din cand in cand in imaginile postate de fratii lui, fiind foarte apropiat de Patrick, de profesie manechin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img