marți, 19 martie, 2024

Cinci semne prin care iti dai seama ca esti blestemat de catre o ruda

Distribuie:

Publicat:

Farmecele si vrajile exista si se fac. Chiar daca stim ca nu este bine pentru ca prin ele incalcam liberul arbitru al celui asupra carora sunt facute, sau o facem din invidie, din razbunare, din disperare, uneori, sau unele dintre noi, ajung sa recurga la ele ca ultima metoda pentru a-si atinge scopul. Farmecele si vrajile exista si se fac. Chiar daca stim ca nu este bine pentru ca prin ele incalcam liberul arbitru al celui asupra carora sunt facute, sau o facem din invidie, din razbunare, din disperare, uneori, sau unele dintre noi, ajung sa recurga la ele ca ultima metoda pentru a-si atinge scopul. Exista nenumarate formule si ritualuri, dar chiar daca pe moment functioneaza, este interesant, si trist in acelasi timp, sa observi toate urmarile (atat asupra celui care le face, cat si asupra celui caruia ii sunt facute). Unii spun ca daca nu crezi in ele, nu se leaga de tine si se intorc asupra celui de la care au pornit, altii spun ca, desi nu credeau in asa ceva, si-au schimbat complet punctul de vedere in urma unei experiente personale neplacute de acest gen. Crezi sau nu, in cazul in care banuiesti ceva, te poti duce la un preot cu har care ar putea sa-ti spuna sau te poti ghida dupa unele semne.

1. Vrei sa faci un copil si nu poti

Iti doresti de multa vreme un copil, doctorii spun ca din punct de vedere fizic nici tu, nici partenerul nu aveti probleme si totusi, nu reusesti sa ramai insarcinata. Incercati diferite tratamente, dar nimic nu merge.

2. Ai o stare generala proasta

De ceva vreme te simti apatica, te cuprind deseori stari de depresie sau ai ameteli sau lesinuri repetate. Starea sanatatii tale se agreaveaza pe zi ce trece, iar la analize afli brusc ca suferi de o boala grava. Slabesti brusc foarte mult, fara sa faci ceva anume pentru asta.

3. Nu reusesti sa te angajezi sau ai probleme la serviciu aparute din senin

Vrei sa te angajezi dar de fiecare data, desi ti-ai trimis CV-ul peste tot si mergi mereu la interviuri, fie nu ti se raspunde, fie in ultimul moment intervine ceva si iti scapa postul printre degete.

Daca ai deja un loc de munca, relatiile cu seful si colegii sunt tot mai tensionate iar tu nu mai reusesti sa-ti indeplinesti sarcinile ca inainte.

4. Nu reusesti sa-ti gasesti un partener de viata

Desi iti doresti si practic faci tot ce este posibil ca sa-ti gasesti un partener de viata sau sa legalizezi relatia pe care deja o ai, ai tot timpul ghinion si fie nu apare nimeni in viata ta, fie ramai singura de fiecare data.

5. Nu reusesti sa te stabilizezi din punct de vedere financiar

Banii parca ti se scurg printre degete, nu mai reusesti sa castigi ca inainte, ai pierderi financiare neasteptate, inchei afaceri si contracte in dezavantajul tau, esti furat sau inselat, iti faci din ce in ce mai multe datorii iar lipsa banilor se simte din ce in ce mai acut. Exista farmece care pot atinge doar un domeniu din viata ta sau generale care pot sa-ti dea intreaga existenta peste cap, de parca nimic nu ti se mai leaga. 

Cu cat este mai complex, cu atat mai greu este sa te eliberezi de el. Unele farmece si legaturi pot fi transmise si urmasilor, de aceea, este bine sa scapi de ele imediat ce le descoperi. Cel mai  recomandat lucru este sa mergi la biserica (la Zlatari in Bucuresti, de exemplu), 9 vineri la rand, ori mergi la un preot sau un calugar la care sa te spovedesti si care poate sa-ti dea indrumarile potrivite. Orice problema are o solutie si orice legatura poate fi dezlegata, pastreaza-ti credinta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img