joi, 18 aprilie, 2024

Cinci telefoane Apple iPhone 6S, ascunse in captuseala unui geamantan descoperite la Albita-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control formata din politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita si inspectori vamali a descoperit, ascunse in captuseala unui geamantan, cinci telefoane mobile marca Apple iPhone 6S, pe care un cetatean roman incerca sa le introduca ilegal in Romania.

In ziua de 23 noiembrie, in jurul orei 21.30, pe sensul de intrare in tara din P.T.F.Albita/judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, cetateanul roman Andrei C., in varsta de 40 de ani, conducand un autoturism inmatriculat in R. Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse in captuseala unui geamantan, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, cinci telefoane mobile marca Apple iPhone 6S. 

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii bunurilor, in valoare totala de 18.150 lei si sanctionarii contraventionale a barbatului cu amenda in valoare de 3.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img