vineri, 26 aprilie, 2024

Cine a fost Anamaria Pop, cantareata care a murit intr-un accident rutier. Avea doi copii

Distribuie:

Publicat:

Cantareata de muzica populara Anamaria Pop (37 de ani), care a murit duminica intr-un cumplit accident rutier, a avut o viata grea. Sotul i-a murit in urma cu sapte ani, lasand-o cu doi copii pentru care a cantat zi si noapte ca sa-i poata creste. Oboseala excesiva si-a spus, din pacate, cuvantul, iar solistei i s-a facut rau la volan si a pierdut controlul masinii cu care se intorcea de la un concert.

Frumoasa, tanara, talentata si o artista foarte respectata in Baia Mare. Anamaria Pop abia implinise varsta de 36 de ani, in urma cu o saptamana, la 11 august, si avea toata viata inainte. Duminica, 18 august, in timp ce se intorcea de la un concert, din cauza oboselii excesive, solistei i s-a facut rau la volan, a pierdut controlul masinii si a murit pe loc dupa ce s-a izbit de un copac. ”Suntem foarte suparati. Anamaria a fost la o cantare in noaptea respectiva. Se intorcea acasa si in timp ce conducea, i s-a facut rau la volan, a pierdut controlul volanului, a luat-o pe contrasens, a izbit un copac, apoi pe al doilea si a murit pe loc. Totul s-a  intamplat din cauza oboselii, pentru ca in perioada aceasta la noi in Maramures se canta foarte mult, si ziua, si noaptea, uneori zilnic”, a declarat pentru Click! Flavius, fratele artistei.

Anamaria Pop isi crestea singura cei doi copii

Motivul pentru care Anamaria incerca sa onoreze cat mai multe evenimente era acela ca solista isi crestea singura cei doi copii, dupa ce sotul ei a murit in urma cu 7 ani. ”Anamaria avea doi baieti, de 19 si 14 ani. Cel mare lucreaza, iar cel mic abia intrase la liceu. Sotul ei a murit in urma cu 7 ani, dupa ce a facut un atac cerebral. Era un om harnic, sanatos. Lucra in cadrul Ministerului de Interne. Pacat de ei, pacat de copiii lor, care vor creste fara parinti. Ma voi ocupa eu si parintii mei de ei, suntem distrusi”, ne-a mai marturisit Flavius, fratele Anamariei Pop.

Miercuri, artista va fi ingropata in cimitirul din Baia Mare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img