vineri, 29 martie, 2024

Cine ar fi crezut: poti scapa foarte usor de durerile de dinti

Distribuie:

Publicat:

Oamenii apeleaza, de obicei, la analgezice, cum ar fi Ketonal sau Vidane atunci cand sunt sufera de dureri de dinti. Aceste produse contin benzocaina, un anestezic puternic, care este de altfel folosit în interventiile chirurgicale dentare. Cu toate acestea, acestea au si unele efecte secundare care pot dauna pe alte cai. Din fericire puteti scapa de durerea de dinti în mod natural folosind ulei de cuisoare.

Uleiul de cuisoare este utilizat pentru tratarea durerilor de dinti in mod natural timp de secole. Atunci cand este aplicat direct, uleiul amorteste zona si calmeaza durerea prin actiunea asupra terminatiilor nervoase.

Conform unui studiu din 2006, uleiul este la fel de eficace ca si benzocaina. Uleiul functioneaza datorita prezentei unui compus numit eugenolul, care poate stimula circulatia sangelui si imbunatateste functionarea sistemului cardiovascular. De asemenea, este un antioxidant puternic, care va intari sistemul imunitar si va ajuta organismul sa lupte impotriva radicalilor liberi.

Cuisoarele sunt bogate în mangan, un mineral care stimuleaza intarirea oaselor si a dintilor. Pentru a prepara uleiul pentru utilizare, se amesteca 2 picaturi cu o jumatate de lingurita de ulei de nuca de cocos. Aplicati-l apoi apoi pe dintele dureros si clatiti bine, insistand pe zona dureroasa.Se repeta procedeul de mai multe ori pe zi, dar evitati sa faceti acesti lucru peste noapte.

Puteti, de asemenea, sa folositi cuisoare intregi pentru ameliorarea durerii de dinti, punandu-le in zona dureroasa si lasandu-le sa lucreze pret de cateva minute.

sursa:dailybreak.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img