marți, 19 martie, 2024

Cine ar fi trebuit sa castige Exatlon? Cosmin Cernat a oferit un raspuns neasteptat la aceasta intrebare: “eu as fi oprit Exalton dupa semi-finale si…”

Distribuie:

Publicat:

Cosmin Cernat a venit la WOWBiz pentru a raspunde la intrebari legate de Exatlon, show-ul pe care l-a prezentat in Republica Dominicana.

Cosmin Cernat s-a intors in Romania si a venit in plaotul WOWBiz, unde a raspuns la intrebarile pe care i le-au pus Victor Slav si Andreea Mantea. 

"Eu am vazut mult sport la viata mea. Din punctul meu de vedere, daca vrei o opinie personala,  eu as fi oprit Exalton dupa semi-finale si as fi lasat patru castigatori", a spus Cosmin Cernat cand a fost intrebat cine ar fi trebuit sa castige Exatlon.

"Pentru mine baietii aia patru si ce au transmis ei in semifinala vor ramane in inima mea pentru totdeauna. Oamenii aia au dat mai mult decat au avut ei. Nu a fost vorba de bani, ei au crezut in ceva", a mai spus prezentatorul Exatlon, inainte sa il felicite pe Valdimir Draghia pentru gestul lui de a dona cei 100.000 de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img