sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Cine e, de fapt, jandarmul care l-a legitimat pe Tudor Chirila si care ‘duhnea a alcool’

Distribuie:

Publicat:

Luni seara au fost din nou proteste în Piața Victoriei. Mai mulți oameni, printre care și cântărețul Tudor Chirilă au protestat în fața Guvernului, împotriva aleșilor de a da o Ordonanţă de Urgenţă pentru amnistie şi graţiere. 

Un jandarm a venit și i-a legitimat pe Chirilă și pe mai mulți protestatari, iar cântărețul a susținut, într-o filmare distribuită pe Facebook, că omul legii „duhnește a alcool”.

„Un jandarm care duhneşte a alcool legitimează cinci oameni care stau cu un banner pe un trotuar. Jandarmul duhnind a alcool e în exerciţiul funcţiunii. La 112 operatorul nu consideră o urgenţă faptul că un jandarm beat legitimează oameni paşnici pe un trotuar. Oare e o urgenţă dacă jandarmul băut devine agresiv?”, a scris, pe Facebook, Chirilă.

Fieger Săvulescu a surprins, într-o altă filmare, momentul în care jandarmul se prezintă. Potrivit propriilor declarații, jandarmul care „duhnea a alcool” se numește Cristoiu și este plutonier-adjutant la Direcția Generală de Jandarmi.

„Adjutant Cristoiu – Direcția Generală de Jandarmi. Ne-am prezentat. Dumneavoastră?”, îi spune acesta administratorului paginii „Vocea străzii”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img