joi, 28 martie, 2024

Cine e frumoasa vedeta cu care Stefan Banica Jr. a RECUNOSCUT ca are o RELATIE. Totul e de acum OFICIAL…

Distribuie:

Publicat:

 

Stefan Banica Jr. are o verisoara primara la fel de cunoscuta ca el. Este vorba despre Sorana Darclee! Fosta componenta a trupei ASIA a povestit cum se inteleg.

”Cu Stefan ma inteleg foarte bine. Nu ne vedem! Nu ne vedem pentru ca nu avem timp, avem vieti total diferite. Pana mai acum cativa ani mai aveam timp. Distanta asta si lipsa intalnilor noastre nu ne-a facut niciodata sa tine mai putin unul la celalalt. Suntem o familie. Sangele apa nu se face. Nu avem timp, sufleste suntem acolo”, a povestit Sorana.

Ea a mai spus ca Stefan nu a ajutat-o in cariera si, oricum, nici nu-si dorea acest lucru: ”Nu m-a ajutat in cariera mea. Nu a intervenit niciodata si asta pentru ca nu a vrut si nici eu nu mi-am dorit. Si Stefan a fost lasat pe cont propriu, chiar daca tatal lui avea un nume, chiar daca impartea un nume. El a fugit si a dat la teatru, el a fugit si a dat castingul la Liceenii, filmul care l-a si lansat foarte tare in acest domeniu. Stefan, unchiul meu, nu era foarte de acord pentru ca era o viata grea si nu a vrut sa se implice. Asa a facut si Stefan cu mine. In momentul in care s-a aflat ca noi suntem veri eu eram deja cu trupa A.S.I.A”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img