sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cine e noul Mirel Radoi al fotbalului romanesc? A spus-o chiar simbolul trupei ros-albastre. “Cand ma uit la el, ma regasesc pe mine”

Distribuie:

Publicat:

Mirel Rădoi, directorul sportiv al naţionalei Under 21, consideră că Vladimir Screciu, transferat acum la belgienii de la Genk, are un stil de joc asemănător cu al său. "E un jucător pe care eu îl apreciez şi îl admir foarte mult. Nu e o întâmplare că a fost transferat pentru o asemenea sumă. E un fotbalist cu reale calităţi şi poate fi jucător de echipa naţională.
 

Sincer, se aseamănă cu mine ca stil de joc. Nu am vrut să o spun până acum, ca să nu pun presiune în vreun fel pe el. Dar când mă uit la el mă regăsesc şi eu de foarte multe ori", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Vladimir Screciu a fost transferat de CSU Craiova la clubul belgian KRC Genk, el semnând un contract pe trei ani cu posibilitate de prelungire cu încă un sezon.

În vârstă de 18 ani, mijlocaşul a evoluat în 38 de partide în Liga I pentru CSU Craiova, 44 de meciuri în toate competiţiile, având şi două selecţii la naţionala de tineret.

sursa: prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img