vineri, 19 aprilie, 2024

Cine e tipul care a aruncat la gunoi bitcoin in valoare de 100 de milioane de dolari

Distribuie:

Publicat:

”Doua loturi” a lui Caragiale a devenit o intamplare adevarata, in care un IT-ist nefericit a ratat sansa de a fi printre milionarii in dolari ai lumii, informeaza The Telegraph. Undeva intr-o groapa de gunoi, din Tara Galilor se afla ingropati bitcoin in valoare de peste 100 de milioane de dolari… James Howells, un tanar in varsta de 32 de ani, avea 7500 de bitcoin stransi intr-un portofel digital, dar, din nefericire pentru el, hard diskul pe care se aflau cheile, necesare pentru deschiderea portofelului, a fost aruncat la groapa de gunoi.

A fost printre primii care a simtit puterea monedei virtuale, incepand sa mineze in 2009, de pe un laptop personal. Laptopul, evident a fost depasit la un moment dat, si a fost facut bucati si vandut pe eBay, dar hard diskul a fost pastrat, tocmai in ideea in care la un moment dat pretul unui bitcoin va creste.

"Pe la mijlocul anului 2013 a avut loc o curatenie generala si hard diskul a fost aruncat din greseala la gunoi. Nu o sa ma plang, accidente se intampla. Trebuie sa trec peste. Tot timpul am stiut ca valoarea bitcoinului va creste foarte mult", a explicat galezul. i. Valoarea monezii a fluctuat foarte mult, doar in 2017 crescand cu peste 10.000 de puncte procentuale, ajungand la o valoare de 11.000 de dolari per bitcoin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img