vineri, 26 aprilie, 2024

Cine este Bogdan Ioan, castigatorul Vocea Romaniei 2018

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Ioan a castigat marele trofeu Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro! A fost o finala magica, in care cei patru concurenti au demonstrat inca o data ca au calitati vocale formidabile si ca au capacitatea de a face spectacol si de a ridica publicul in picioare.

Bogdan vine din Constanta si a studiat Arhitectura la Iasi. A facut dans sportiv de performanta pana la 17 ani. Fiind fan Michael Jackson, a inceput sa-i invete miscarile si sa invete sa cante. Zilnic repeta peste 7 ore si, fiind impulsionat de prietenii lui, a inceput sa ia si lectii de canto.

Cu toate ca a inceput cu acest stil, Bogdan si-a dorit intotdeauna sa demonstreze ca poate interpreta si piese din alte registre muzicale si a reusit sa faca acest lucru la Vocea Romaniei.

In fiecare etapa, Bogdan a bucurat antrenorii si publicul cu timbrul lui vocal deosebit, dar si cu abilitatea de a face spectacol si de a se implica in totalitate in momentele pe care le-a adus pe scena. Reprezentatiile lui au fost un mix perfect de sensibilitate si energie, iar piesele alese impreuna cu Smiley l-au ajutat sa demonstreze ca poate aborda mai multe stiluri muzicale. Calitatile lui vocale au convins publicul ca merita sa castige sezonul 8 Vocea Romaniei!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img