joi, 28 martie, 2024

Cine este iubitul Iuliei Albu! Prima imagine publicata de vedeta alaturi de partener

Distribuie:

Publicat:

Iulia Albu traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un barbat chipes care locuieste la Londra. Numele lui este Mike si se pare ca ii este si partener de afaceri.

Cine este iubitul Iuliei Albu! Prima imagine publicata de vedeta alaturi de partener

Barbatul vine in Romania saptamanal, iar vedeta reuseste sa isi imparta cu succes timpul intre copil, cariera si relatie. Pentru ca este o persoana discreta si zgarcita in declaratii despre viata privata, Iulia Albu s-a straduit cat a putut sa il tina ascuns de presa.

Se casatoreste Iulia Albu? Cum arata iubitul ei, Mike

„Casatoria este, momentan, un subiect care nu ma starneste foarte tare. Am o relatie in care sunt foarte fericita. Am langa mine un barbat care ma iubeste si pe care il iubesc. Consider ca este importanta casatoria insa, deocamdata, pentru mine nu este un lucru prioritar.

Timpul liber mi-l petrec impreuna cu fetita mea, Mikaela, familia mea si iubitul. Cu toate ca nu am mult timp liber, gasesc timp pentru ca, de doua ori pe saptamana, merg la patinoar si la echitatie, impreuna cu fiica mea. Incerc sa combin cariera mea si timpul dedicat familiei, in asa fel incat nicio parte sa nu aiba de suferit”, a declarat Iulia Albu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img