marți, 19 martie, 2024

Cine este, oficial, cea mai frumoasa femeie din Palatul Buckingham. Kate Middleton sau Meghan Markle?

Distribuie:

Publicat:

Specialistii in chirurgie estetica din Marea Britanie au realizat un top al celor mai atragatoare femei din Palatul Buckingham. Actuala sotie a Printului Harry a detronat-o nu doar pe Kate Middleton, ci si pe Zara Phillips, Printesa Beatrice si Printesa Eugeniem, aceasta avand cea mai armonioasa fata.

Luand ca reper un raport perfect al dispunerii si formei ochilor, nasului si barbiei pe fata feminina, chirurgul Julian De Silva, citat de DailyMail.co.uk a facut un clasament al trasaturilor faciale ale celor cinci membre ale familiei regale. Pe primul lor se situeaza Meghan Markle, perfecta in proportie de 87,4%, urmata de Kate Middleton cu un procentaj de 86,8%.

“Meghan are un nas aproape perfect sculptat, cu un scor de 98.5 %, pozitia ochilor este cum trebuie si, in plus, are o barbie superba si feminina, in forma de V sau de inima. Kate are un spatiu perfect intre nas si buze si altul la fel de armonios intre ochi. A punctat mai putin decat Meghan din cauza barbiei si a liniei maxilarului, mai putin apropiate de cele perfecte”, a spus expertul, potrivit one.ro. Pe locul trei se afla Zara Phillips, cu 81,6%, urmata de Printesa Beatrice cu 80,7%, iar pe ultimul loc se afla Printesa Eugenie, cu 79,3%.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img