joi, 18 aprilie, 2024

Cine este Raduca, noua iubita a lui Victor Slav! Cati ani are si cu ce se ocupa

Distribuie:

Publicat:

La mai bine de trei luni dupa ce s-a despartit de Bianca Dragusanu, Victor Slav si-a gasit fericirea in bratele unei alte femei. Este vorba despre Raduca, o domnisoara blonda pe care a cunoscut-o vara aceasta, pe litoral.

Ramona Olaru a fost cea care i-a facut cunostinta lui Victor Slav cu una dintre prietenele ei, Raduca. Se pare ca tanara l-a cucerit pe prezentatorul de la Kanal D. Raduca este o blonda focoasa in varsta de 30 de ani. Ea a absolvit facultatea Romano-Americana si si-a dedicat cariera unei cauze nobile. Tanara este manager la Fundatia Your Smile, o organizatie non-profit care se ocupa cu ajutorarea copiilor nevoiasi.

Recent, Victor si colegii lui de platou o sa petreaca cateva zile la Timisoara, acolo filmeaza pentru noul lor proiect. Astfel ca Raduca si-a luat o prietena si s-au dus dupa ei. Se pare ca Raduca si-a dorit sa fie alaturi de noul ei iubit. Dupa ce au petrecut pana-n zorii zilei alaturi de Giani Kirita, Catalin Cazacu si Roxana Ionescu, in cel mai exclusivist club din Banat, Epic,  cei doi s-au relaxat la piscina hotelului.

Victor Slav a fost mai discret si nu si-a publicat noua relatie. Insa, Raduca si prietena care a insotit-o au facut publice mai multe filmulete si poze din locurile in care s-au distrat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img