joi, 25 aprilie, 2024

CINE ISI DORESTE SA FIE SEF LA PIATA BARLADEANA?

Distribuie:

Publicat:

Cine a pierdut primul tren care putea sa il duca sa ocupe postul de director in cadrul Serviciului de Administrare Piete Agroalimentare, Talcioc, Targuri si Oboare mai are o sansa in Iulie. Postul de manager a fost scos, din nou, la concurs.   

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca aspirantii sunt aceleasi ca data trecuta: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei, vechime de minimum trei ani in specialitatea necesara ocuparii acesteia. Doritorii nu trebuie sa fi fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.

Proba scrisa este programata pentru 13 iulie, de la ora 10, interviul urmand sa aiba loc dupa cateva zile. La prima „ strigare” de ocupare a postului s-au prezentat doi candidati care au picat cu brio examenul. Este vorba de Dan Gafton care a obtinut  13,66 puncte din 100 posibile si  Vasile Gita cel care a dezvaluit cateva dintre problemele cu care se confrunta Reiser SA  si fost consilier personal al lui Boros. Acesta , a primit 39.66 puncte. Poate a doua oara va fi cu noroc!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img