joi, 28 martie, 2024

Cine sa o mai inteleaga? Declaratii confuze ale Simonei Halep inaintea turneului de la Dubai

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a vorbit despre  turneul de la Dubai, care începe pe 15 februarie, dar declaratiile ei au fost extrem de confuze. Simona a spus ca se simte bine, ca este intr-un moment bun, dar ca nu vrea sa-si apere trofeul castigat anul trecut la Dubai. “Sigur ca îmi doresc un duel cu Kvitova, Pliskova sau Kerber. Asta înseamna sa ajung în fazele finale, dar pana acolo trebuie sa joc primele tururi, care nu sunt asa usoare. Toate meciurile sunt grele la acest nivel, dar sunt destul de motivata sa merg si sa castig.

Dupa victoria cu Kvitova, chiar si Darren (Darren Cahill – n.r.) mi-a zis ca acum începe anul pentru mine. A fost o victorie importanta si o iau ca pe un impuls pentru anul acesta. Nu am avut o luna ianuarie foarte buna, dar acum am început bine si sper sa o tin tot asa. Nu ma gandesc sa îmi apar trofeul pentru ca am avut o perioada dificila, în care nu m-am antrenat foarte mult, pentru ca am avut probleme de sanatate. Am amanat operatia pentru ca am prins din nou încredere în mine si în fizicul meu, la Cluj. Ma simt bine, nu ma mai doare nimic si toate analizele sunt bune. Îmi doresc sa lupt pentru a castiga trofeul”, a spus Simona Halep la Digisport.

Si Ion Tiriac s-a aratat surprins de decizia si prestatia Simonei Halep în meciul cu Cehia (2-3) si a dezvaluit ca a sfatuit-o sa-si rezolve problemele medicale mai întai. “Performanta de la Cluj este mult mai buna decat ma asteptam eu. Hai, ma fratilor, dati-o dracului! Cum sa castigi dupa 4 zile de antrenament?! Mie îmi trebuiau 35 de ore doar pentru o lovitura. Se duce la Cluj cu 4 zile de antrenament. Le-am zis <<Ma, voi sunteti seriosi? Cum sa te duci cu 4 zile de antrenament?>>. Ea îmi spune ca nu, ca <<Domnu’ Tiriac, vreau si eu sa joc la Fed…>>. Ce sa mai zic? I-am spus: <<Fato, pune-te la punct cu problema asta si apoi joaca!>>. Ea a zis ca poate se opereaza mai tîrziu. Acum nu mai poate ca are puncte de aparat”, a spus Ion Tiriac, la DigiSport.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img