marți, 19 martie, 2024

Cine si-ar fi inchipuit asa ceva despre fosta sotie a lui Ion Dichiseanu. Chiar Simona Florescu a spus

Distribuie:

Publicat:

Cantareata Simona Florescu a dezvaluit un detaliu mai putin cunoscut despre ea. Vedeta are un talent special, facandu-si singura unele dintre tinute pe care le poarta.

Simona Florescu, fosta sotie a renumitului actor ion Dichiseanu, a fost sa filmeze pentru o emisiune care va fi difuzata in perioada sarbatorilor de iarna la Antena Stars.

Vedeta a filmat alaturi de solistele Marina Voica si Carmen Radulescu, dar si impreuna cu prezentatorul de televiziune mihai Morar.

La filmari, Simona Florescu a purtat o rochie scurta, de culoare neagra, in stil traditional, despre care a dezvaluit ca este creata si lucrata chiar de ea.

„Editie speciala cu oameni valorosi. Va invitam sa urmariti emisiunea Rai da’ Buni din 28 decembrie. Mi-a fost alaturi Jasp Band din Buzau, intr-un inceput de colaborare. Pana atunci, sa va implineasca Sfantul Nicolae toate cate le doriti.

PS: tinuta mea e creata si lucrata tot de mine. Seara de poveste❤❤❤???”, a scris Simona Florescu in mediul online.

Au trecut opt ani de la divortul cantaretei Simona Florescu de marele actor Ion Dichiseanu, dar cei doi au ramas in relatii foarte bune.  Simona Florescu si Ion Dichiseanu au impreuna o fiica, Ioana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img