News Flash:

Ciocanele de pui cu sos - reteta de Craciun din Etiopia

18 Noiembrie 2015
924 Vizualizari | 0 Comentarii
Craciun din Etiopia

Ingrediente:

4 linguri de unt topit
2 linguri jumatate ghimbir tocat foarte marunt
4 cepe rosii mici, taiate fin
5 catei de usturoi, maruntiti
3 linguri mix de condimente (ardei iute pudra, usturoi pudra, ghimbir, busuioc etc.).
1 rosie tocata marunt
3/4 lingurita cardamom
sare kosher
4 oua fierte tari
piper negru
8 ciocanele de pui

Mod de preparare ciocanele de pui cu sos:

1. Incinge untul intr-o tigaie, la foc redus, si pune in el ghimbirul, ceapa si usturoiul. Amesteca si gateste pana cand se inmoaie, in jur de 15 minute.
2. Adauga in tigaie mixul de condimente. Gateste la foc redus inca vreo 10 minute.
3. Pune in tigaie cca 900 ml apa, rosia, cardamomul si carnea. Potriveste de sare si piper. Tine focul aproape de minim. Acopera vasul si gateste in jur de o ora,.
4. Dupa vreo ora socate carnea intr-o farfurie, iar sosul mai gateste-l inca 15 minute.
5. Adauga in sos ouale fierte, ca sa se incalzeasca.

Serveste aceste ciocanele de pui cu sos si cu lipie sau orez.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0875 (s) | 36 queries | Mysql time :0.027120 (s)