marți, 23 aprilie, 2024

Ciolacu: Iliescu are perfecta dreptate, PSD a fost folosit ca instrument pentru ca unii sa ajunga la putere

Distribuie:

Publicat:

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți la TVR 1 că este de acord cu afirmația recentă a fostului președinte Ion Iliescu că PSD a ajuns să funcționeze doar ca un instrument pentru deținerea puterii.

„Am citit si eu, spre mirarea multora ii dau perfecta dreptate. Nu mi-am permis (sa il sun). PSD a fost folosit de anumiti oameni ca sa acceada la putere, ca un intstrument, eu m-am regasit in acea analiza politica”, a zis Ciolacu.

Într-un interviu pentru TASS, Ion Iliesc a declarat: "Nu este niciun secret că relaţiile mele cu partidul s-au răcit în ultimii ani. Motivul se referă la valori, la principii". (…) "Cel mai rău lucru este că în prezent Partidul Social-Democrat nu funcţionează ideologic, ci doar ca instrument de putere", a declarat Ion Iliescu, notând că PSD a ajuns să adopte o ideologie orientată "spre centru". "Cred că situaţia va împinge PSD să revină la ideologie, să consolideze democraţia internă şi să recâştige electoratul, pe baza actualelor structuri sociale. România, la fel ca alte ţări din Europa de Est, nu îşi poate permite să renunţe la politicile de stânga", a precizat Iliescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img