marți, 16 aprilie, 2024

Ciolos a decis DATA ALEGERILOR PARLAMENTARE 2016

Distribuie:

Publicat:

Dacian Ciolos a pus alegerile parlamentare pe 11 decembrie, anunta surse politice. Aceasta este data pe care liberalii au propus-o.

Vasile Blaga a afirmat recent ca cea mai potrivita data pentru organizarea alegerilor parlamentare este 11 decembrie, sustinand ca PSD vrea ca acest scrutin sa aiba loc pe 4 decembrie deoarece nu doreste ca la vot sa vina cat mai multi romani.

Pe de alta parte, Liviu Dragnea a zis ca 11 decembrie este o data la care sunt sanse mai mari sa ninga, conditiile meteorologice ducand la o prezenta scazuta la vot.

“Eu i-am spus si premierului, nu i-am spus cu suparare sau cu nervi, dar parerea mea este ca, aici, face jocul PNL-ului, este un joc prost, dupa parerea mea, pentru ca PNL nu asa castiga sau pierde alegerile, in functie de data, dar este foarte greu sa nu te gandesti, in conditiile in care am vazut declaratii publice cu membrii guvernului tehnocrat care au inceput sa faca politica si sa spuna ca vor sa candideze sau ca vor candida pe listele PNL”, a zis Liviu Dragnea.

Prima reactie din PSD

Dupa aflarea zilei in care vor avea loc alegerile parlamentare, senatorul PSD Mihai Fifor a facut un scurt comentariu.

“Dacian Ciolos face alegerile asa cum si-a dorit PNL. Pana la urma, guvernul Ciolos face pe placul liberalilor si le pune alegerile atunci cand au dorit, adica pe 11 decembrie. Pe noi nu ne incurca acest lucru. Noi suntem pregatiti pentru alegeri”, a zis senatorul PSD Mihai Fifor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img