sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ciolos: Romania nu are un laborator acreditat care sa faca teste de sanitatie

Distribuie:

Publicat:

Premierul Dacian Ciolos a afirmat ca in Romania nu exista laborator acreditat care sa faca “formal si oficial” teste de sanitatie, iar Ministerul Sanatatii nu poate sa ia decizii intr-o astfel de situatie, seful Executivului anuntand ca i-a cerut ministrului Cadariu sa ia rapid masurile necesare.

Dacian Ciolos a facut aceste afirmatii, marti, inaintea participarii la aniversarea a 30 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni, la Palatul Cercului Militar National, el raspunzand astfel unei intrebari a jurnalistilor.

“Astept in primul rand maine-dansul mi-a spus ca o sa prezinte in conferinta de presa- rezultatele verificarilor de sanitatie. O sa dea dansul detalii, un prim control pe care l-a facut, si apoi, din discutiile pe care le-am avut, am constat cu suprindere ca nu avem niciun laborator acreditat in Romania care sa poata sa faca in mod formal si oficial astfel de teste si din pacate Ministerul Sanatatii nu poate sa ia decizii fara un control sau fara rezultate din partea unui laborator acreditat. I-am cerut domnului ministru sa ia cat mai rapid masurile ca sa avem astfel de analize de un laborator acreditat si sa informeze opinia publica cu toate masurile pe care le dispune”, a spus Ciolos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img