vineri, 29 martie, 2024

Ciprian Deac: ‘Noi, jucătorii romani, suntem campioni la scuze, dar trebuie să vedem și realitatea’

Distribuie:

Publicat:

Jucătorii naţionalei au început să fie şi ei nemulţumiţi de rezultatele şi jocul pe care îl prestează în această campanie de calificare la Campionatul European din 2020, anunță MEDIAFAX.

După Alex Chipciu, care a ieşit primul şi şi-a expus nemulţumirile cu privire la jocul său şi al colegilor săi, acum a fost rândul lui Ciprian Deac. Mijlocaşul României crede că selecţionata antreantă de Cosmin Contra poate merge la turneul final doar dacă jucătorii şi suporterii vor fi mai apropiaţi. Presiunea pusă de fani apasă şi mai greu pe umerii fotbaliştilor, iar asta se vede pe teren. ”Dacă noi, jucătorii, nu credem, atunci lumea din jurul nostru de ce să mai creadă? Este important că noi credem, e important că suntem la mâna noastră şi totul depinde doar de noi. E clar că lumea, din ce a văzut, din ce a auzit, nu e foarte încântată şi e normal, dar ar fi bine să fie alături de echipa naţională, pentru că noi, jucătorii, suntem acolo, vrem şi încercăm să dăm totul pe teren.

E clar că am întâlnit un adversar foarte puternic. Nu vreau să caut scuze, pentru că noi, jucătorii români, suntem campioni la scuze şi găsim tot timpul, dar cred că ar fi bine să vedem realitatea şi să ne vedem exact limitele. Toată lumea dă în selecţioner, dar eu zic să ne uităm şi la jucători. Eu cred că vina este a noastră, nu a selecţionerului”, a spus Deac. Naţionala Romîniei a urcat pe locul 3 în Grupa F de calificare la EURO 2020, în urma victoriei cu Malta, 1-0, de duminică seară, şi a rezultatelor înregistrate de contracandidatele la locul secund Suedia şi Norvegia.

După şase runde disputate din campania de calificare, Spania se află pe primul loc, cu 18 puncte obţinute din tot atâtea posibile. Bătălia pentru locul secund se va da între Suedia, România şi Norvegia. Tricolorii pot obţine calificarea de pe locul secund dacă se impun contra ambelor formaţii nordice, iar acestea nu vor obţine puncte cu Spania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img