joi, 28 martie, 2024

Circ si panarama, sambata, la un local din Vaslui, in care protagonistul este nimeni altul decat un preot

Distribuie:

Publicat:

Preotul Valentin Burghelea, a facut un scandal de pomina in acest weekend la un restaurant si un magazin din oras.

Initial, preotul s-a dus la petrecerea unde sarbatorea ziua de nastere a fiului sau, la un restaurant situat in cladirea Complexului. Dupa doar cateva momente, a coborat la cel mai apropiat magazin sa-si cumpere un deodorant. Suparat ca a sesizat o diferenta de pret de la raft la casa de marcat, acesta a inceput sa faca scandal, dar mai mult decat atat, s-a dat drept inspector ANAF si a spus ca inchide magazinul.

Dupa ce a inceput sa aclame “Hotii!!!” si a rasturat produsele de pe raft, parintele s-a intors linistit la masa.

Speriata, vanzatoarea a sunat la 112 iar politistii l-au gasit pe acesta la masa, in restaurant.
Nu mica le-a fost mirarea sa descopere ce spectacol avea sa faca “fata bisericeasca”. Mai intai a refuzat sa-si dezvaluie identitatea, apoi a inceput sa tipe ca este batut de politisti, desi nimeni nu a pus mana pe el. La scurt timp, acestuia i s-au alaturat si sotia si cei trei copii, care au inceput sa le adreseze injurii politistilor.

Autoritatile au fost nevoite sa-l incatuseze pe preot, in ciuda eforturilor sale de a se impotrivi si sa-l duca la sediul Politiei.

Preotul Burghelea s-a ales cu un dosar penal pentru uzurpare de calitati oficiale si a primit o amenda de 700 de lei pentru scandal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img