News Flash:

Ciupilan il desfiinteaza pe Ciupilan: Nu i-a pasat, actele trebuiau facute din aprilie

2 August 2015
1968 Vizualizari | 0 Comentarii
ANL Husi azi2
Prezent la sedinta de Consiliu Local, Valeriu Ciupilan, fost viceprimar al municipiului Husi timp de 2 mandate, a avut o reactie destul de acida fata de aparatul administratiei condus de catre edilul Ioan Ciupilan. Acesta a afirmat ca daca ar trebui sa fie aplicate niste penalizari, acestea ar trebui platite de catre primarul Ioan Ciupilan.

Fostul viceprimar, Valeriu Ciupilan, a fost foarte vocativ si foarte activ in ultima sedinta de consiliu local, lucru care i-a uimit chiar si pe colegii din partidul advers.

“Cred ca domnul Ciupilan Nicu s-a hotarat si a intrat in campanie electorala, a fost foarte vocativ si a discutat strict pe subiect. Ne-am bucura foarte mult daca la toate sedintele s-ar discuta atat de aprins toate subiectele extrem de importante si fragile precum acesta referitor la ANL-uri.”, ne declara un consilier din partea Partidului Social Democrat.

In sedinta de joi, 30 iulie 2015, Valeriu Ciupilan a avut un punct de vedere ferm in ceea ce priveste situatia chiriasilor ANL din municipiul Husi. Acesta l-a facut direct vinovat pe edilul husean Ioan Ciupilan ca nu i-a pasat de persoanele care locuiesc acolo. Ba mai mult, acelasi Valeriu Ciupilan afirma ca proiectul de lege privind prelungirea contractelor de inchiere al locuintelor construite prin Agentia Nationala de Locuinte trebuia pregatit si discutat inca din luna aprilie a acestui an, daca acele contracte expirau in luna mai.

“Sunt de parere ca actualului  primar Ioan Ciupilan nu i-a pasat câtuși  de putin de locuitorii ANL, fapt doveditor este ca a venit in sedinta de consiliu local cu un proiect de lege pentru  prelungirea contractelor de inchiere abia dupa ce acesta au expirat. De ce? Oare cu buna credinta a dorit primarul muncipiului Husi ca oamenii onesti, cinstiti, care isi achita datoriile la timp, sa nu poată timp de 3 luni sa isi achite chiria si sa le fie bagate penalitati? Sunt de parere ca aparatul primariei in frunte cu primarul ar fi trebuit sa aiba in vedere si luna aprilie a acestui an intr-o sedinta de CONSILIU LOCAL, sa fie introdus acest subiect si putea fi rezolvat in timp util. Asa ca, din nepasare, oamenii au stat 3 luni fara un act legal in locuinte.” , a declarat fostul viceprimar, Valeriu Ciupilan.


valeriu ciupilan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0991 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013444 (s)