vineri, 26 aprilie, 2024

Ciutacu, lui Klemm: Sa ne umplem beciurile si camarile, fiindca, daca vine rusul peste noi, macar sa avem ceva in casa

Distribuie:

Publicat:

Intr-un interviu acordat psnews.ro, Victor Ciutacu comenteaza recenta iesire a ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm care avertiza in legatura cu pericolul rusesc ce ar paste Romania in ipoteza in care, prin modificarea Legilor Justitiei, s-ar slabi lupta anticoruptie.

Jurnalistul califica declaratia diplomatului american drept ”obraznica, insinuanta si in acelasi stil de stapan care da lectii argatilor, ca toate declaratiile pe care le-a facut domnul Klemm pana acum”.

”Remarc o noutate: pana acum, era ca nu putem fi suficient de pro-europeni, pro-americani etc., daca schimbam legile facute de Monica Macovei prin asumarea raspunderii, fara dezbatere publica.

Acum a aparut ideea pericolului rusesc. Nu l-am auzit pe domnul Putin sa fie foarte preocupat de invadarea Romaniei, dar inteleg ca, daca schimbam legile Monicai Macovei, ne ocupa rusii peste noapte sau ceva in genul asta.

Nu stiu exact cum se va petrece – poate stie domnul Klemm si ne spune si noua. Nu de alta, dar sa facem provizii: sa ne umplem beciurile si camarile, fiindca, daca vine rusul peste noi, macar sa avem ceva in casa”, a declarat Ciutacu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img