vineri, 29 martie, 2024

CJ Vaslui liciteaza concesionarea gropii ecologice de la Rosiesti

Distribuie:

Publicat:

Consiliul Judetean Vaslui a deschis ofertele pentru “Delegarea prin Concesionare a Gestiunii Serviciului Public de Management si Operare a Centrului de Management Integrat al Deseurilor (CMID) din judetul Vaslui, a statiilor de transfer si platformelor publice de colectare de la Negresti, Vaslui, Husi si Barlad, a flotei de vehicule de transport deseuri intre statiile de transfer si CMID”.

Aceasta este a doua licitatie, deoarece prima a fost anulata. Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a anulat prima licitatie in urma formularii unei contestatii de catre asocierea a doua firme (una din Bucuresti si una din Pitesti). Licitatia organizata pe SEAP fusese castigata de o asociere de firme din Roman si Suceava, insa nu se inscrisesera destui ofertanti. De data asta, martea trecuta, la Consiliul Judetean au ajuns sapte oferte.

In prezent, proiectul privind managementul deseurilor solide este finalizat, la sfarsitul lunii trecute fiind terminate si ultimele lucrari. Toate unitatile administrativ teritoriale au adoptat hotarari de consiliu local privind instituirea taxei de salubritate in fiecare localitate.

Sistemului Integrat de Management al Deseurilor Solide – Vaslui a fost demarat in anul 2014 si are o valoare totala de 32 milioane de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img