vineri, 26 aprilie, 2024

Claudia Pavel, despre copil si motivul despartirii: “Tatal lui este un om pe care o sa-l iubesc totdeauna”

Distribuie:

Publicat:

Claudia Pavel, ex Candy, a fost prezenta in cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentata de Dan Capatos. Cantareata a vorbit despre cariera ei, pauza pe care a ales sa o faca dupa mutarea in SUA, despre copil si tatal copilului. Desi a refuzat initial sa dea detalii dspre acest subiect, Claudia Pavel a scapat cateva secrete interesante despre despartirea de tatal lui Noah.

"Am plecat in SUA unde m-am indragostit de tatal copilului meu. Cariera mea era in Romania, dar am ramas gravida. Am alaptat doi ani de zile. Copilul meu a fost si este prioritatea mea si cam despre asta este vorba. E umpic mai complicat. Viata mea privata este viata mea privata. Eu imi respect copilul mai mult decat orice pe lumea asta si acestea sunt intimitati ce tin de viata copilul meu. Tatal copilul meu este un om pe care o sa-l iubesc pentru totdeauna, pentru ca mi l-a daruit pe Noah si pentru ca este parte din Noah. Diferentele de cultura erau foarte mari. Si sa stii ca ginecologul meu mi-a spus cand eram gravida ca ma sfatuieste sa mergem la terapie de cuplu, pentru ca diferentele de cultura sunt extrem de mari si o sa ne dam seama de asta in momentul in care bebelusul va veni pe lume. Probabil si asta a fost un motiv (n.r al despartirii). Dar cred ca nimic nu este intamplator in viata. Eu cred ca noi ne-am intalnit sa-l facem pe Noah, eu m-am nascut in momentul in care l-am nascut pe Noah si el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat pana el a venit in viata mea.", a declarat Claudia Pavel in cadrul emisiunii XNS, prezentata de Dan Capatos.

Claudia Pavel are frumoasa varsta de 33 de ani si isi creste singura baietelul, pe Noah, in varsta de 5 ani, pe care il are dintr-o relatie anterioara cu fostul iubit american.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img