vineri, 19 aprilie, 2024

Claudia Pavel, la intoarcerea din Republica Dominicana, dupa experienta „Exatlon”: „Eram zece oameni aruncati in jungla…A trebuit sa ne gasim calmul, linistea, in privirea celui din fata noastra”

Distribuie:

Publicat:

Claudia Pavel, cea de-a doua eliminata din echipa Faimosilor de la „Exatlon”, a ajuns in tara, teribil de emotionata la intalnirea cu cei dragi. Cu zambetul pe buze si incarcata de cadouri pentru fiul ei, Noah, Claudia a povestit cum a perceput aceasta experienta unica pentru ea.
 
„Am trait in niste conditii extrem de dificile, dar as lua-o oricand de la capat. A meritat fiecare rana, fiecare suferinta indurata. Mi-a fost dor de cei de acasa… Eram 10 oameni aruncati in jungla, fara acces la informatie, la telefon… A trebuit sa ne sprijinim unii pe ceilalti, sa ne ajutam in situatii dificile, sa ne gasim calmul, linistea, in privirea celui din fata noastra. Toate astea ne-au unit si ne-au facut sa devenim o familie adevarata. M-am legat de toata lumea, ca in orice familie au mai fost si divergente, dar, in final, exista iubire pentru fiecare din membrii <familiei> mele din Republica Dominicana. Am suferit, am cantat, am ras, am plans impreuna si ne-am apropiat unii de altii…”, a povestit Claudia Pavel, cu ochii in lacrimi.

 Desi urmarita de numeroase ghinioane in privinta sanatatii, Claudia spune ca s-a imunizat si s-a intors si mai puternica dupa aceasta experienta.
 
"Am fost singura din echipa care nu a facut un sport de performanta. Pentru mine a fost o onoare sa am colegi care sunt campioni olimpici, mondiali, europeni. Am dat tot ce am putut pentru a fi alaturi de ei, pentru a castiga pe trasee. Am avut si ghinioane: am trecut pe langa un soc anafilactic, a fost nevoie de cateva zile de tratament cu cortizon intravenos; inca am glezna umflata, pentru ca am suferit o intindere de ligamente", a adaugat Claudia Pavel.
 
Artista le-a transmis si un mesaj colegilor ei din echipa Faimosilor, pe care spune ca ii va urmari cu sufletul la gura si ii va sustine in continuare in lupta acestora cu echipa Razboinicilor.
 
"Va iubesc mult pe toti, imi doresc sa fiti uniti ca la inceput, va pup si va iubesc pe toti! Va tin pumnii sa castigati!"
Mai multe despre experientele traite la „Exatlon” de Claudia Pavel veti putea afla urmarind astazi, de la ora 19:00, un interviu in exclusivitate cu aceasta, in cadrul Stirilor Kanal D.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img