marți, 19 martie, 2024

CLUBUL “WAZARY DOJO” DIN BARLAD LA CUPA MOLDOVEI – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cupa Moldovei la Grappling, Sumo & MMA, Wazary Dojo a participat cu 19 sportivi la Proba de Grappling Gi si 6 sportivi la Proba de Grappling No Gi, unde am castigat 14 medalii de aur, 7 de argint si 6 de bronz.

“Multumim Federatiei Romane de Kempo pentru frumoasa organizare. Felicit fiecare copil in parte care a luptat, avem un potential imens si daca vom intelege toti adevaratul scop al participării la astfel de competitii va fi mult mai bine. Copiii mei minunati m-au facut din nou mandru, este minunat sa vezi copii din propiul club care fac "rocada" pe cea mai inalta treapta a podiumului, copii care confirma ca rezultatele noastre sunt meritate pe deplin, bravo copii !”, ne-a declarat Alexandru Rotaru președintele clubului WAZARY Dojo din Barlad.

 Urmeaza o pauza competițională de cateva luni in care micuții sportivi împreuna cu antrenorul vor incerca o orientare spre o noua abordare a viitoarelor activitati. Sensei Rotaru încearcă  sa formeze o noua grupa si cine doreste sa i se alature este binevenit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img