miercuri, 17 aprilie, 2024

Coalitia fierbe, USR pune paie pe foc: ‘ALDE e raspunzatoare pentru guvernarea incompetenta. Tariceanu a profitat de parghiile puterii’

Distribuie:

Publicat:

USR a transmis, marți, că, ALDE pozează în reformatori ai statului, însă este în egală măsură răspunzătoare pentru „guvernarea incompetentă și coruptă”.USR a afirmat că însuși liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a profitat de putere, blocându-și un dosar penal în care era acuzat de luare de mită.

„Degeaba încearcă liderii ALDE să pozeze acum în reformatorii instituțiilor statului, în politicienii care pledează pentru un program de guvernare realist și o echipă guvernamentală restructurată pe criterii de competență. (…) ALDE este în egală măsură răspunzătoare pentru guvernarea incompetentă și coruptă din ultimii doi ani și jumătate, iar românii nu pot fi păcăliți cu scenete ieftine și ultimatumuri golite de sens!”, se arată într-o postare a USR de pe Facebook.

Potrivit USR, Călin Popescu Tăriceanu și colegii săi din ALDE sunt cei care au implementat un program populist și au distrus sistemul din justiție.

„Călin Popescu Tăriceanu și colegii săi sunt cei care au cauționat, de doi ani și jumătate, îngroparea economică a României prin implementarea unui program de guvernare populist și nefundamentat. Călin Popescu Tăriceanu și colegii săi au girat măsurile din OUG 114, ordonanță care i-a făcut pe administratorii de pensii Pilon II să se gândească la retragerea din România și a avut ca efect, până acum, creșterea de 353 de ori a importurilor de gaze. Călin Popescu Tăriceanu și colegii săi sunt cei care au susținut distrugerea sistemului de Justiție și albirea dosarelor corupților, prin OUG 13, prin masacrarea legilor Justiției și prin sute de modificări nocive la Codurile penale”, se mai arată în postarea USR.

Partidul condus de Dan Barna susține că însuși Călin Popescu Tăriceanu a profitat de putere, blocându-și dosarul penal în care era acuzat de luare de mită.

„Călin Popescu Tăriceanu însuși a profitat din plin de pârghiile puterii, atât prin ocuparea celei de-a doua funcții în stat, cât și prin blocarea dosarului penal în care era acuzat că a primit, indirect, o mită de 800.000 de dolari”, transmite USR, pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img