vineri, 29 martie, 2024

Codrin Stefanescu infirma un zvon care circula insistent in subteranele politicii: cum se fac jocurile la motiunea de cenzura

Distribuie:

Publicat:

În subteranele politice circulă foarte insistent un zvon conform căruia ”tabăra lui Liviu Dragnea”, în frunte cu Codrin Ștefănescu și Lia Olguța Vasilescu vor încerca să facă jocurile la moțiunea de cenzură pentru a trânti Guvernul Dăncilă. În acest fel, odată ce Dăncilă pierde funcția de premier, jocurile la Congresul PSD ar fi deschise.

Codrin Ștefănescu a afirmat, pentru STIRIPESURSE.RO, că a auzit acest zvon, dar îl neagă cu vehemență. El dă asigurări că absolut toți parlamentarii puterii sunt mobilizați și nu au niciun interes să-și saboteze propriul Guvern.

”Am auzit. Zvonul este aberant și face parte din strategia opoziției de a genera neîncredere în rândul social-democraților. Eu pot să vă garantez că nimeni din coaliție nu are niciun interes să își saboteze propriul Guvern. Niciun parlamentar din coaliția de guvernare nu va vota alături de opoziție.

Am citit textul moțiunii și este absolut grotesc, iar eu personal am făcut apel la Victor Ponta și foștii colegi din PSD să citească cu mare atenție acest text și să nu voteze pentru că inclusiv ei sunt atacați, oamenii care au ocupat funcții de miniștri cu sprijinul PSD.

În concluzie, nu numai că ne vom apăra Guvernul, dar sunt convins că foarte mulți dintre semnatarii moțiunii nu o vor vota și va pica rușinos, așa cum au picat și celelalte moțiuni de până acum.”, a spus Codrin Ștefănescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img