marți, 19 martie, 2024

Codrin Stefanescu lanseaza un nou atac la adresa primarului! “Iasul lui Mihai Chirica este o tragedie. El este Pinocchio de Iasi”

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre cei mai importanti lideri ai Partidului Social Democrat (PSD), Codrin Stefanescu, i-a facut un nou rechitoriu extrem de dur primarului Mihai Chirica. In viziunea lui Codrin Stefanescu, edilul Iasului este un veritabil Pinocchio, un om care nu a facut nimic pentru oras de cand este primar interimar sau ales. Principala acuzatie pe care i-o aduce acum Stefanescu primarului Iasului este ca a pus in pericol cel mai important proiect al orasului, construirea Spitalului Regional de Urgenta.

"S-a auzit pana la Bucuresti de scandalul privind Spitalul Regional de Urgenta. Este foarte bine ca colegii mei de la PSD Iasi au luat haturile in mana si au rezolvat problema, ca daca era dupa Chirica nu se mai facea niciun proiect. Noroc de interventia lui Maricel Popa, seful CJ. Se aude pana la Bucuresti ca domnul Mihai Chirica este departe de a fi primarul Iasului. E mai mult prezent prin cafenele si prin cluburile din oras, decat la Primarie. Pentru domnul Chirica e mai importanta socializarea la sprit sau pe retelele sociale, decat sa rezolve, ceea ce l-au imputernicit iesenii sa faca. Pe scurt, Iasul lui Chirica este o tragedie si este foarte important ca Maricel Popa, presedintele CJ, ca si consilierii nostri judeteni si municipali, sa preia pur si simplu initiativa in ceea ce priveste investitiile in capitala Moldovei si sa incerce pe cat mai mult posibil sa-l inlocuiasca pe domnul Chirica, care a devenit de un timp incoace chiar factorul sabotor al intereselor municipalitatii. Chirica vorbeste foarte mult si face foarte putin", a declarat Codrin Stefanescu, unul dintre liderii PSD.

Reamintim ca, la inceputul saptamanii, lipsa mai multor consilieri locali ai filialei a facut ca o sedinta vitala pentru aprobarea unui proiect important legat de Spitalul Regional de Urgenta sa fie amanata. In aceste conditii, ar trebui ca seful PSD Iasi, Maricel Popa, sa se implice mai mult in problemele administrative ale municipiului Iasi, in proiectele edilitare locale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img