vineri, 26 aprilie, 2024

Codrin Stefanescu: Nu exista nimeni in PSD sa poata sa declare ca este proprietar de parlamentari

Distribuie:

Publicat:

Codrin Stefanescu trece la amenintari. Secretarul general adjunct al PSD le transmite un avertisment dur parlamentarilor care au in plan sa boicoteze PSD in Parlament.

"Nu exista nimeni in PSD sa poata sa declare ca este proprietar de parlamentari. Nici macar presedintii de organizatii care au semnat scrisoarea nu pot iesi public sa spuna ca sunt proprietari de parlamentari. Oamenii au votat PSD, ii rog pe colegii mei care vorbesc de boicot sa se opreasca", a declarat Codrin Stefanescu la Antena 3.

Codrin Stefanescu, le transmite social – democratilor Adrian Tutuianu si Catalin Radulescu sa nu se mai certe in public. Totul dupa ce, astazi, Tutuianu a anuntat ca il va da in judecata pe Radulescu pentru ca a declarat ca a permis instalarea unor aparate de interceptare ale SRI in sediul PSD.

"Ii rog public pe domnul Tutuianu si pe domnul Radulescu sa se opreasca. Dupa CEx asta s-a stabilit. Am vazut ca domnul Tutuianu ameninta ca il da in judecata pe domnul Radulescu, apoi am vazut ca doamna Firea face din nou declaratii dupa CEx. Noi mai facem un apel, dar nu discutam la infinit", a declarat Codrin Stefanescu la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img