vineri, 26 aprilie, 2024

Codrin Stefanescu se delimiteaza de campania: ”Halep huiduita”! Ce spune liderul PSD despre Harabagiu

Distribuie:

Publicat:

Pe Gabriela Firea au huiduit-o, pe Arena Nationala, vreo 2.000  de spectatori, a afirmat secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu, la emisiunea ”Talk News”, de la Realitatea TV. Intrebat daca ceilalti aproximativ 18.000 de spectatori de pe stadion au huiduit-o pe Simona Halep, Stefanescu a mentionat ca „nu a spus asa ceva”. George Harabagiu, coordonatorul campaniei PSD impotriva Simonei Halep de pe Facebook ar fi luat decizii de la ”sine putere”, spune social-democratul.  „A crezut ca e o comunicare foarte buna. (…) Eu am avut consilieri care, din exces de zel, au facut mai mult rau. Ca sa-si apere seful. Fara ca eu sa le dau OK-ul. (…) Harabagiu a fost destituit dupa acest colaj. A spus ca a gresit. Nu-si face nimeni seppuku altfel”, explica el.

Pe paginile PSD, membrii de partid nu au fost de acord cu acest colaj, sustine Stefanescu, precizand ca ”in orele in care au stat online mesajele, am primit multe critici de la colegii de partid”.

Referitor la scandalul care i-a succedat celui cu Halep, cel dintre Gabriela Firea si soprana Angela Gorghiu, secretarul general adjunct al PSD sustine ca edilul Capitalei nu a avut cunostinta despre comunicatul prin care a raspuns unor acuzatii ale artistei sustinand ca aceasta i-ar fi solicitat sa intervina pe langa Directia de Impozite si Taxe sector 2, sau ANAF, pentru stergerea unor datorii. ”Comunicatul a fost dat de echipa de presa”, a precizat Stefanescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img