marți, 19 martie, 2024

Coldea si Kovesi AUDIATI la Parchetul General (surse)

Distribuie:

Publicat:

Dezvaluirile lui Sebastian Ghita produc valuri si agita apele in sistem. Dupa ce Parchetul General a deschis un dosar, in care a fost audiat deja fostul presedinte Traian Basescu, acum urmeaza sa fie chemati procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi si fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea.

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi chemata la Sectia de urmarire penala si criminalistica. In acelasi dosar, urmeaza sa fie audiat si Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI, devenit civil dupa trecerea in rezerva, informeaza evz.

De asemenea, Florian Coldea va fi audiat si la Parchetul Militar, pentru faptele petrecute in perioada cat a fost cadru activ. Procurorii militari au deschis si ei un dosar, ca urmare a dezvaluirilor lui Sebastian Ghita.

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si, pe 4 ianuarie, au deschis un dosar penal, in urma unei inregistrari difuzata de postul Romania TV. „In aceasta inregistrare, Traian Basescu relata despre informatiile pe care le primea in legatura cu cauze judiciare aflate in curs de solutionare”, a transmis Parchetul General. Practic, Sebastian Ghita spunea ca fostul presedinte are inregistrari cu Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si judecatoarea Camelia Bogdan. Postul a prezentat o inregistrare cu Traian Basescu in care acesta sustine ca stie cum a fost condamnat Dan Voiculescu si cum era aranjata mutarea Cameliei Bogdan in locul magistratului Mustata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img