vineri, 29 martie, 2024

111, 222, 333, 444, 555. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat

Distribuie:

Publicat:

Vezi în mod repetat aceleași și aceleași numere pe ceas, pe mașini sau adrese? Ei bine, Universul ți-ar putea trimite un mesaj.

Iată un ghid de decodare a acestor numere și să afli ce îți spun.

111: Trezește-te

1:11 sau 11:11 este, cu siguranță, un semn magic. De fapt, cartea Magicianului din majoritatea cărților de tarot are numărul 1. Când îți tot apare în fața ochilor acest număr, Universul îți atrage atenția. Uită-te în jur și fii atent unde și cu cine ești. Aceasta este o confirmare cosmică că te miști în direcția potrivită. Așadar, ți se spune că ești pe drumul bun așa că tu nu ar trebui să te oprești, ci să mergi mai departe.

Prima casă a zodiacului este a autoexprimării. Urmează povața lui  Shakespeare „Nu te minți pe tine însuți!”. Ai putea să vezi 1:11 când simți că ești în forma maximă, când ești supercreativ sau îți exprimi sentimentele cu mare ușurință. Pur și simplu te lași cuprins de lumină și strălucirea magiei.

11 are conotații cu drumul spiritual. Mulți oameni cred că 11:11 confirmă că ești un înger pe pământ cu scopul de a ridicat conștiința oamenilor și de a aduce armonia în lume. Ești un pod, cineva care poate strânge oamenii aflați în tabere diferite, sau adună energiile opuse într-o combinație magică. Așa cum este sus, așa este și jos. Fără întuneric nu poate fi lumină. Ești suficient de puternic să înțelegi paradoxul, natura duală care există în toți oamenii.

2:22: Caută echilibrul

Doi este numărul relațiilor și parteneriatelor. Când vezi 2:22 fii atent la oamenii care îți ies în cale. S-ar putea să-ți întâlnești sufletul pereche, un prieten de nădejde, cineva care va juca un rol important în viața ta. Ar mai putea fi un semnal că trebuie să echilibrezi ceea ce oferi cu ceea ce primești în relațiile tale. Contribui suficient sau poate că nu oferi deloc sau dimpotrivă dai mult prea mult? Răspunde cu onestitate la aceste întrebări și îndreaptă situația indiferent de partea în care se înclină balanța.

În astrologie, casa a doua este cea care guvernează fundațiile, valorile și confortul. În tarot, 2 este cartea Înaltei Preotese. Salut, intuiție! Apariția 2:22 este un memento care îți reamintește să rămâi cinstit cu tine însuți și să-ți exprimi opiniile cu mai multă tărie. Așadar, analizează-ți curajul atunci când îți apare frecvent cifra 2.

Chiar dacă îți este frică să spui ceea ce gândești, adevărul este bază de temelie a oricărei relații. Spune-le oamenilor care este părerea ta când vezi 2:22. Asta ar putea schimba totul, eliberându-te de oamenii care gândesc diferit față de tine și atrăgându-i pe cei cu care te afli pe aceeași lungime de undă. 2:22 îți spune să ai încredere în vocea interioară.

333: Aliniază-ți mintea, trupul și sufletul

Trei reprezintă trinitatea: minte, corp și suflet. Apariția lui 3:33 poate fi confirmarea că toate cele trei niveluri sunt dezvoltate, iar tu ești în formă. S-ar putea chiar să simți că ești împlinit cu adevărat în mometul în care începi să vezi în continuu cifra trei.

Sau, poate, că este un mic semnal de alarmă asupra faptului că există ceva dezechilibrat în viața ta. Ai muncit prea mult și ai dormit prea puțin sau nu ți-ai mai făcut exercițiile de meditație? Poate că te afli într-un cerc vicios și ai sărit peste chinul care însoțește, întotdeauna, dezvoltarea. Ajustează totul și te vei lăsa cuprins de pace.

In tarot, 3 este reprezentat de Împărăteasa: o femeie frumoasă, senzuală căreia îi place să se distreze. În numerologie, 3 reprezintă socializarea. Cea de-a treia casă din zodiac guvernează comunicarea, curiozitatea și mobilitatea. Apariția cifrei 3 ar putea fi un semnal de avertizare care îți spune să fii atent la oameni, să pui întrebări și să explorezi noi teritorii. Sau ar putea să-ți spună că este timpul să dai o petrecere sau să renunți la mentalitatea de sărăcie și să o adopți pe cea de abundență.

444: Telefon de acasă

Patru este numărul pentru casă și familie. În astrologie, cea de-a patra casa guvernează feminitatea așa că dacă vezi mereu 4:44, o femeie importantă ar putea intra în viața ta. Unde se află cei dragi ție? Cercul tău intim ar putea necesita o atenție din partea ta. Ai putea întâlni pe cineva care să-ți devină prieten apropiat.

Corpul este casa sufletului: îl onorezi oferindu-i suficența odihnă, sport și nutriție de calitate? 4:44 ar putea să-ți spună să mănânci mai multe fructe și legume și să-ți cureți mediul de stresul toxic… inclusiv de persoanele în care nu ai încredere. Ascultă-ți inima: ce-ți spune atunci când te gândești la oamenii din jurul tău? Sentimentele care te încearcă sunt pozitive sau negative? Ar putea fi semnalul că trebuie să protejezi spațiul și pe cei dragi.

În tarot 4, este cartea Împăratului, figura tatălui protectiv și înțelept care stă ferm pe tronul său. Apriția cifrei 4 ar putea să-ți transmită că trebui ca tu însuți să fii protectorul/furnizorul. Ce trebuie să împărți cu prietenii și familia? Cum poți să faci viața mai ușoară și mai sigură pentru cei dragi ție? Fii un lider.

555: Schimbarea este aproape

Schimbarea plutește în aer când vezi 5:55. Acum este momentul să schimbi direcția. În tarot, 5 este cartea Marelui Preot care semnifică înțelepciunea. Însă, în astrologie casă a cincea este despre exprimarea de sine creativă, strălucirea și pasiunea. În numerologie cifră 5 reprezintă oamenii care se află întotdeauna în mișcare.

5:55 este un avertisment de trezire, însă cine spune că trebuie să suferim pentru a fi spirituali? Putem fi mișcați până la lacrimi de muzică, să descoperim divinul într-un buchet minunat de flori sau într-o oglindă atunci când ne îmbrăcăm elegant și avem grijă de noi. Însă aici nu vorbim despre abandonul nepăsător. Indulgența responsabilă poate ajuta chi-ul (energia) să circule de la chakra de bază la cea a coroanei. 5:55 poate fi semnul să deblochezi energia prin meditație, Reiki sau acupunctura.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img