sâmbătă, 20 aprilie, 2024

13 aprilie, zi fatidica pentru femeia care a oferit mita doctoritelor spagare

Distribuie:

Publicat:

Ziua de 13 aprilie a fost intradevar una cu ghinion pentru Catalina Macovei, femeia din comuna Vulturesti care ar fi oferit spaga medicilor ginecologi de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui,dupa ce instanta Curtii de Apel Iasi a condamnat-o la un an de inchisoare cu suspendare.

Magistratii ieseni au mai dispus inapoierea catre condamnata a sumei de 500 lei, bani retinuti initial drept mita data ginecologilor Simona Botez, Doina Andrei si Adrian Tanasescu. Desi initial tanara din Vulturesti a fost chemata ca martor din partea acuzarii in proces,la audieri si-a schimbat declaratia. Nu doar ca procurorii DNA i-au deschis dosar penal separat, pentru dare de mita, dar au si contestat decizia judecatorilor de la Tribunalul Vaslui, incercand sa obtina de la instanta superioara ieseana o pedeapsa mai aspra, insa, dupa cum s-a vazut, fara succes.

Reamintim ca in luna februarie a anului trecut, trei medici ginecologi de la SJU Vaslui au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau mita. 150 de martori urmeaza sa fie audiati in dosarul care se afla pe rol la Tribunalul Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img