joi, 28 martie, 2024

14 autospeciale noi au intrat in dotarea IPJ VASLUI – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 In aceasta saptamana, 14 autospeciale Dacia Logan ce vor fi folosite in activitatile operative, au fost repartizate structurilor operative (ordine publica, politie rutiera si retinere si arestare preventiva) din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui.
4 dintre aceste autospeciale vor fi alocate posturilor de politie rurala de la Tutova, Solesti, Gagesti si Dranceni, 2 vor fi destinate structurilor de politie rutiera din Negresti si Barlad iar 7 vor asigura ordinea si linistea publica in municipiile Vaslui, Barlad si Husi precum si in orasele Negresti si Murgeni.

Vehiculele sunt inscriptionate, au rampe de semnalizare acustice si optice, un  set de roti suplimentar cu pneuri de iarna si roata de rezerva, prize pentru statii si acumulatori suplimentari.

Autospeciala destinata Centrului de Retinere si Arestare Preventiva este compartimentata special si destinata activitatilor de transport retinuti/arestati preventiv. Aceasta este prevazuta cu perete despartitor al celor doua compartimente (sofer si pasagerul din dreapta, pe de o parte si cei transportati, pe de alta), ranforsat, rezistent, etans. Bancheta din spate este realizata din materiale rezistente la socuri, iar geamurile laterale si luneta sunt acoperite cu folie, care nu permite vizibilitatea din exterior in compartimentul pentru retinuti.

De asemenea, aceasta autospeciala are un sistem de monitorizare video cu posibilitatea de filmare in bucla si stocare de minimum 2 ore.

Intregul efort de imbunatatire a mobilitatii Politiei Romane are ca beneficiar final cetatenii, astfel incat intreaga comunitate sa poata beneficia de un plus de siguranta si de un serviciu politienesc de calitate sporita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img